06 juli 2022

Sommeren byder stadig på jobsøgningsglæde

Oprettet i PowerNews

Sommermånederne er flere steder præget af nedsat jobsøgningsaktivitet. Flere af virksomhederne skalerer ned for deres rekruttering, mens deres medarbejdere er på ferie. Men hos Powerjobsøgerne fortsætter vi med at tilbyde inspiration, sparring og jobsøgningsglæde sommeren over.

 

Selvom der er færre opslåede stillinger at søge om sommeren, er der stadig rig mulighed for at være aktiv jobsøgende. Derfor har vi sammensat et helt særligt sommerprogram, som du kan få glæde af sommeren over (når ikke lige holder ferie, selvfølgelig).

Sommeren er nemlig en god periode at fokusere på andre jobsøgningsstrategier end blot den traditionelle CV-og-ansøgningsmetode. Hvad med at prøve at booke nogle kaffemøder med spændende virksomheder? Eller måske du hellere vil fokusere på at udvide dit netværk. Eller du kunne lægge en LinkedIn strategi for at blive mere synlig på det professionelle sociale medie. Og så kan du selvfølgelig også være aktiv hos Powerjobsøgerne.

I ugerne 27-32 har vi sammensat et helt særligt program med fokus på inspiration og virksomhedskontakt. Du vil derfor stadig have mulighed for at deltage aktivt hos os to dage om ugen.

Online Workshop hver mandag kl. 10.00 – 12.00

Vær med til vores online workshops, hvor vi blandt andet fokuserer på kompetenceafklaring, jobsamtalen og LinkedIn. Hver mandag byder på et nyt emne, hvor du vil få mulighed for at fordybe dig i dit eget materiale samt hjælpe andre medlemmer med deres. Workshoppene er åbne for alle landets afdelinger. Links til deltagelse findes i kalenderen på vores hjemmeside.

Virksomhedsbesøg tirsdag, onsdag eller torsdag kl. 10.00 – 14.00

Kom med ud til landets spændende og innovative virksomheder, når vi tager på virksomhedsbesøg. Mød f.eks. Jobindex til en snak om, hvordan de selv rekrutterer og en guide til, hvordan du kan få mest ud af din Jobindex profil. Virksomhederne åbner deres døre for os, så vi kan stille relevante og indsigtsfyldte spørgsmål til deres rekrutteringsprocesser, deres arbejdsmiljø og deres ledige stillinger. Hvem ved, måske de søger lige netop dig.

Tilmeld dig i kalenderen

I vores kalender kan du se alle de forskellige arrangementer. Tilmeld dig hvert arrangement, du gerne vil deltage i.  

Husk at forberede dig til både workshop og virksomhedsbesøg. På den måde får du mest muligt ud af din deltagelse.