For virksomheder

Som et seriøst, engageret jobsøgningsnetværk har vi en stærk interesse i at være tæt på erhvervslivet og arbejdsmarkedet. Derfor søger vi altid virksomheder at samarbejde med. Vi føler nemlig, at et tæt samarbejde mellem jobsøgere og erhvervsliv kommer alle til gode.

For vores jobsøgere vil der være mulighed for at besøge forskellige muligheder og få indblik i deres rekrutteringsprocesser og arbejdsmiljø. Resultatet bliver jobsøgende med større forståelse for, hvad der rent faktisk efterspørges og forlanges af dem i erhvervslivet.

Virksomheder kan til gengæld få adgang til vores database af jobsøgere. Send os et stillingsopslag eller bed os fremsøge nogle spændende kandidater for jer. Det er helt gratis.

Stillingsopslag sendes til kontakt@pwjs.dk

For virksomheder

Hvad koster det at bruge Powerjobsøgerne til rekruttering?

Det er gratis for virksomheder at samarbejde med Powerjobsøgerne. Vi tager ingen betaling for at hjælpe med at finde egnede kandidater til en stilling.

Hvordan kan vi hjælpe jer?

Da vi er en socialøkonomisk virksomhed, er vi dog altid interesserede i sponsorater. Det kan f.eks. være brugte kontormøbler, lån af lokaler, printere, kontorartikler mm. Alt, der kan hjælpe os med at drive vores netværk, er af interesse.

Skriv til os på kontakt@pwjs.dk, hvis I har noget, I vil donere eller sponsorere.

Hvad sker der, når vi sender jer et stillingsopslag?

Når vi får et stillingsopslag, sender vi det ud til alle vores medlemmer. Ofte vil der her findes et par kandidater med den rette profil. Er det dog ikke tilfældet, gør vi brug af de sociale medier. Her har vi både egne kanaler og eksterne muligheder for at sprede stillingsopslaget yderligere. Er der stadig ingen kandidat at finde, kan vi også tage kontakt til de jobcentre, vi samarbejder med.

Kan I tilbyde outplacement-forløb?

Det er muligt at lave et outplacement-forløb hos Powerjobsøgerne. Alle forløb kan skræddersyes til den enkelte virksomheds behov. Da vi er et åbent netværk, har vi erfaring med alle typer jobsøgere. Et outplacement-forløb hos Powerjobsøgerne vil derfor altid være en gevinst for en opsagt medarbejder.

Book et uforpligtende møde på kontakt@pwjs.dk eller 30 555 313.