26 oktober 2022

Fest For Fyrede Aarhus - En jobsøgningsfestival i Aarhus

Oprettet i PowerNews

Onsdag den 9. november i tidsrummet 9.00 - 15.45 kan du komme med til årets største jobsøgningsfestival i Savvaerket, Aarhus!

Savner du inspiration til din jobsøgning? Eller måske lidt målrettet sparring til dit CV? Hvad med virksomhedskontakt og netværk med spændende erhvervsfolk? Eller måske du har brug for et fællesskab med andre jobsøger?

Alt det kan du få til Fest For Fyrede, en jobsøgningsfestival arrangeret af Powerjobsøgerne og sponsoreret af Jobindex.

”Fest For Fyrede er en af de sjoveste arrangementer, både at lave og deltage i,” siger Malene Gregaard Wilsly, stifter af Powerjobsøgerne. ”Til Fest For Fyrede er der ikke sparret på noget. Vi samler alt det, som kunne have interesse for jobsøgere. Det er en jobmesse, foredrag, netværk og individuel sparring samlet i ét event.”

Fest For Fyrede blev første gang afholdt i 2010 i Herlev Borgerhus. Dengang – som i dag – var idéen at sprede jobsøgningsglæde og inspiration til hele landets jobsøgere. Det blev en stor succes og eventet har efterfølgende været gentaget næsten 20 gange.

”Vi har været med til Fest For Fyrede lige siden begyndelsen,” fortæller Kaare Danielsen, direktør for Jobindex. ”Faktisk var vi med til at udvikle konceptet. For os giver det nemlig rigtig god mening at involvere os i et arrangement som Fest For Fyrede, hvor både jobsøgere og virksomheder kan få værdifuld viden med hjem i rygsækken. Og så har vi jo også altid været glade for Powerjobsøgerne og deres tilgang til jobsøgerne.”

Powerjobsøgerne arbejder dagligt med konceptet jobsøgningsglæde.

”De fleste kender til arbejdsglæde,” siger facilitator i Aarhus, Dorthe Birkelund Rasmussen. ”Men jobsøgningsglæde er præcist lige så vigtigt, når man er jobsøger. Det handler om at have en følelse af mestring i sin jobsøgning. Og så handler det i særdeleshed også om fællesskab.”

”Man kan, som jobsøger, glæde sig til en dag fuld af jobsøgningsglæde,” siger Kaare. ”Der er skruet op for alt det gode – foredrag, sparring, netværk og inspiration. Jeg vil vove at påstå, at alle jobsøgere ville have gavn af at komme med den 9. november.”

Dagens program

9.00                     Dørene åbnes

9.30                     Velkomst

9.40                     Foredrag v/ Jobindex, ”Jobsøgning og uddannelse”

9.50                     Foredrag v/ Malene Gregaard Wilsly, Powerjobsøgerne, ”Powerjobsøgernes 10 bedste bud til din jobsøgning”

10.20                  Kaffepause og networking

10.50                  Foredrag v/ Steen Kræmer Rasmussen, ”5 gyldne tips til din ansøgning”

11.20                  Foredrag med Kaare Danielsen, Jobindex, ”Scor jobbet i fremtiden”

11.50                  Frokost og networking

12.30                  Foredrag v/ Henrik Mathiasen, ”Optimisme – en attitude til livet”

13.30                  Kaffepause og networking

14.00                  HR-Panel – få svar på dine spørgsmål om rekruttering

15.30                  Afslutning og lodtrækning

15.45                  Tak for i dag

Tilmeld dig nu – der er et begrænset antal pladser: www.jobindex.dk/cms/fest-for-fyrede