Kommune

Kommune2

Bliv Powerkommune

Flere og flere kommuner vælger at blive 'Powerkommune' - det betyder, at de køber rettighederne til at have en afdeling af Powerjobsøgerne liggende i deres kommune.

Har I interesse i selv at blive Powerkommune, så skræddersyer vi gerne en aftale specifikt til jeres kommunes og borgeres behov. Tag en uforpligtende snak med Sekretariatschef Malene Gregaard Wilsly

Målgruppe og målsætning

Powerjobsøgerne henvender sig til socialt velfunderede ledige uanset baggrund. Der stilles altså ingen krav til hverken uddannelse, kompetencer, alder eller erfaring. Vores eneste forventning til vores medlemmer er, at de har overskud og drive til at lægge en frivillig indsats to gange om ugen i et kompetencestyrkende og -udviklende netværk.

Vi sigter mod at vores medlemmer skal forblive arbejdsmarkedsparate og samtidig få udviklet deres kompetencer og deres professionelle netværk. Det gør de blandt andet igennem drift og promovering af netværket, der er opbygget efter en flad virksomhedsstruktur med en ledelse og forskellige arbejdsgrupper.

Målsætningen er ambitiøs, men realistisk. Vi arbejder på, at 90% af vores medlemmer kommer til jobsamtale inden for tre måneder, og 70% kommer i arbejde inden for et halvt år. 

Sådan arbejder vi

Når en kommune har underskrevet en aftale med Powerjobsøgerne, går vores vi, i samarbejde med jobsøgerne, i gang med at finde sponsorerede lokaler, møbler og diverse fornødenheder i forbindelse med drift. Facilitatorerne oplærer de jobsøgende i at drive netværksvirksomhed og ’sælge’ Powerjobsøgernes koncept videre til arbejdsgivere, sponsorer, nye jobsøgende samt a-kasser og nye kommuner.

Samtidig lærer jobsøgerne også at booke relevante oplæg, workshops og virksomhedsbesøg, som vil være til gavn for de jobsøgende.

Den hurtige oversigt

Her har vi listet op, hvad en powerkommune skal bidrage med, hvad Powerjobsøgerne forpligter sig til at bidrage med, og hvilken merværdi kommunen får ud af et samarbejde med Powerjobsøgerne.

Kommunen bidrager med:

 • En aftalt pris.
 • Jobsøgende, der ønsker at blive powerjobsøgere og frivilligt bidrage med deres kompetencer og netværk to gange om ugen fra klokken 9.00 til 14.00.

Powerjobsøgerne leverer:

 • Et solidt netværk af jobsøgende, arbejdsgivere og personer, der engagerer sig på beskæftigelsesområdet.
 • Et helstøbt koncept med mål, regler og procedurer.
 • Lokal markedsføring og PR.
 • Det første møde, evt. i kommunalt regi, for at tiltrække jobsøgende.
 • Introduktion til konceptet og oplæring i kanvassalg, mødebooking, medlemsrekruttering, IT, eventmageri, administration og ledelse. Det hele sat i forhold til netværkets målrettede aktiviteter.
 • Støtte og sparring fra de andre afdelinger.
 • CV-database på Powerjobsøgernes hjemmeside, som benyttes af de virksomheder, der indgår aftale med Powerjobsøgerne.

Kommunen opnår desuden:

 • Kommunens ledige kommer i konstruktiv kontakt med virksomheder og faciliterer et samarbejde med forskellige arbejdsgivere.
 • Kommunen kan afholde første intromøde for nyledige i Powerjobsøgernes lokaler og i samarbejde med netværket.
 • De jobsøgende aktiveres med at reelt stykke arbejde, som er til gavn for dem og andre i jobjagten. Dette samtidig med, at de står til fuld rådighed på arbejdsmarkedet.