For jobcentre

Powerjobsøgerne er altid interesseret i at samarbejde med landets kommuner for at få flere jobsøgere hurtigere i arbejde. Vi henvender os til alle typer jobsøgere, både dagpenge- og kontanthjælpsmodtagere. Vi forventer blot, at de jobsøgende er villige til at deltage aktivt i vores aktiviteter.

Vores mål er at få 90% til samtale inden for 3 måneder og 70% i job inden for 6 måneder.

Vi kan tilbyde tre forskellige typer service for vores samarbejdskommuner; netværk, kursus og foredrag. Som samarbejdskommune kan man få skræddersyet lige netop den løsning, der passer til kommunens borgere og deres behov. Priserne afhænger af den enkelte aftale.

Book et uforpligtende møde med Powerjobsøgerne på e-mail kontakt@pwjs.dk eller telefon 30 555 313

For jobcentre

Hvordan fungerer netværket Powerjobsøgerne?

Powerjobsøgerne er et jobsøgningsnetværk, som blev stiftet i 2010 af Malene Gregaard Wilsly. Efter at være blevet ledig, følte Malene et behov for sparring og netværk med andre jobsøgere samt mulighed for at udvikle og vedligeholde kompetencer. Det var hun ikke alene om at mangle, og ud af dette behov opstod Powerjobsøgerne.

Siden da har Powerjobsøgerne arbejdet for at skabe empowerment og jobsøgningsglæde blandt landets jobsøgere. Vi fokuserer på inspiration, motivation, sparring og fællesskab.

Netværket arbejder ud fra et hjælp til selvhjælp princip. Vores medlemmer mødes to dage om ugen. Den ene af disse dage er en Inspirationsdag. Her får vores jobsøgere en masse inspiration og sparring både fra professionelle eksperter, Powerjobsøgernes egne eksperter samt andre jobsøgere i gruppen. Den anden dag er en Powerwork dag. Denne dag er medlemmerne, i forskellige arbejdsgrupper, med til drive netværk og planlægge gruppens aktiviteter.

Alle dage er faciliteret og styret af en ansat i Powerjobsøgerne. Bag vores team af facilitatorer sidder et stærkt sekretariat. På den måde sikrer vi den bedste oplevelse for vores medlemmer.

Hvem er Powerjobsøgernes målgruppe?

Powerjobsøgerne henvender sig til alle jobsøgere. Det betyder, at vi ikke stiller krav til hverken alder, faglighed eller uddannelsesniveau. Vores medlemmer er både dagpengemodtagere og kontanthjælpsmodtageren. Vi forventer blot, at vores medlemmer er aktive og villige til at deltage to dage om ugen.

Hvordan fungerer et samarbejde mellem kommune og Powerjobsøgerne?

Som Powerkommune køber man et medlemskab af Powerjobsøgerne for et år ad gangen. Medlemskabets indhold afhænger af den skræddersyede aftale, der indgås imellem kommune og Powerjobsøgerne.

Hvad får vores borgere ud af Powerjobsøgerne?

Powerjobsøgerne arbejder for at skabe en følelse af mestring i vores medlemmer. At være jobsøgende er et arbejde i sig selv. Derfor er det vigtigt, at jobsøgere føler sig klædt på til at varetage jobbet som jobsøger. Vigtige ord for os er derfor empowerment, jobsøgningsglæde, inspiration, sparring, erhvervsrelationer og kompetencer.

I sidste ende arbejder vi for at 90% til samtale inden for 3 måneder og 70% i job inden for 6 måneder.

Hvilke foredrag kan I tilbyde?

Efter mere end 10 års arbejde med jobsøgning har vi indsamlet meget viden om mange forskellige aspekter af jobsøgning. Det betyder at vi kan tilbyde foredrag med følgende titler:

 • CV og ansøgning (med inspiration fra Steen Kræmers model)
 • Jobsamtalen – Dit salgsmøde
 • Jobsøgningsglæde
 • Kaffemøder
 • Virksomhedskontakt
 • Netværk og networking
 • Videopræsentationer
 • Det rette mindset
 • LinkedIn for begyndere
 • Indhold på LinkedIn (LinkedIn for øvede)
 • Jobsøgning for nyuddannede
 • Kompetenceafklaring
 • Strukturer din hverdag
 • Powerjobsøgernes 10 bedste bud
 • Målrettet jobsøgning
 • Vejen til drømmejobbet
 • Skab dit eget job
 • Powerjobsøger for en dag – for folk som arbejder med jobsøgere (perfekt i forbindelse med et personale møde/en personaledag)
 • Kend dig selv – sælg dig selv

Det er muligt at skræddersy et særligt foredrag til lige netop jeres jobsøgere med elementer fra de ovennævnte foredrag. Skriv til os på kontakt@pwjs.dk for at høre mere.

Hvor lang tid varer et foredrag?

Vi er fleksible på længden af vores foredrag. Oftest ligger vi dog på en længde af 1 til 2 timer.

Hvilke workshops kan I tilbyde?

Vi tilbyder meget fleksible workshops, som kan skræddersys alt efter målgruppen. F.eks. kan vi tilbyde særlige workshops for nyuddannede, førstegangsledige, langtidsledige, akademikere, ufaglærte og meget mere.

Vores workshops indeholder meget af den samme viden, vi også bruger i vores foredrag. Forskellen er dog, at vores workshops bygger på inddragelse og aktiv deltagelse fra deltagerne. Der vil være øvelser, selvstændigt- og gruppearbejde i løbet af alle vores workshops. På den måde får deltagerne mulighed for at arbejde med de ting, de lærer i løbet af workshoppen.

Skriv til os på kontakt@pwjs.dk for at høre mere.

Hvor lang tid varer en workshop?

Vi er meget fleksible på længden af vores workshops, men for at få det bedste udbytte anbefaler vi en varighed af minimum 2 timer. Længden afhænger af antallet af elementer og emner i workshoppen.

Hvem er målgruppen for jeres foredrag og workshops?

Til både vores workshops og foredrag henvender vi os til to målgrupper; jobsøgere og fagfolk. Det betyder, at vi både kan give viden og inspiration til de jobsøgende, men også til jeres ansatte.

Skriv til os på kontakt@pwjs.dk for at høre mere.

Kan I holde foredrag og workshops online?

Det er muligt at afholde både foredrag og workshops online.

Hvad indeholder kurset Powerjobboost?

Powerjobboost er et 4-ugers forløb med i alt otte undervisningsgange á seks timer. Kursets formål er at give deltagerne en basisuddannelse i jobsøgning, så de efter kursusforløbet føler sig som mere kompetente jobsøgere.

Kurset indeholder bl.a. moduler omkring CV og aansøgning, networking, strukturering af hverdagen, virksomhedskontakt, LinkedIn, videoansøgninger, jobsamtalen etc.

En tidligere kursusdeltager har udtalt følgende om forløbet: ”Powerjobsøgernes Powerjobboost-forløb ændrede alt for mig. Forløbet gav håb og værktøjer til jobsøgningsprocessen, som jeg aldrig selv var kommet i besiddelse af på egen hånd. Med et forløbsindhold af meget spændende foredrag, oplæg, individuel sparring/coaching og en buffet med flere værktøjer end man kunne drømme om, betød dette forløb at jeg "lærte" at skrive ansøgninger, CV, ringe ud til virksomhederne, lave vigtigt research og ikke mindst få selvtilliden og troen tilbage.”

Vores foredrags og workshops er fleksible og kan sammensættes så det passer lige præcis jeres behov. Priserne afhænger af den enkelte løsning.

Skriv til os på kontakt@pwjs.dk for at høre mere.

Læs udtalelser fra vores tidligere medlemmer her.

Hvad adskiller Powerjobsøgerne fra andre aktører?

Den største forskel ligger i Powerjobsøgernes fokus på empowerment og jobsøgningsglæde. Dette skabes i særdeleshed gennem medbestemmelse fra medlemmernes side. På denne måde skabes der en følelse af kontrol hos medlemmerne.