For jobsøgere

Powerjobsøgerne er Danmark største jobsøgningsnetværk med plads for alle. Her kan du som jobsøger få inspiration fra professionelle foredragsholdere, sparring med Powerjobsøgernes ansatte samt fællesskab med andre jobsøgere.

Vi fokuserer på at skabe jobsøgningsglæde for alle vores medlemmer. Det gør vi ved at hjælpe jobsøgere med at blive bedre klædt på til at søge job. Vi tror på, at glade jobsøgere kommer hurtigere i job.

Hvad koster det at være medlem?

Det er gratis at være medlem, og dit medlemskab har ingen indflydelse på dine dagpenge.

Hvordan bliver man medlem?

Kom til et af vores informationsmøder for at høre mere om vores tilbud eller mød op i din foretrukne afdeling og prøv vores netværk af – helt uden binding.

Se oversigten over mødedage i kalenderen

Hvad kræver det at blive medlem?

For at blive medlem forventer vi, at du har lyst til at være et aktivt medlem af et engageret netværk to dage om ugen. Vi forventer også, at du har lyst til at bidrage aktivt til at holde netværket kørende.

Powerjobsøgerne er et giv-og-tag koncept, hvor man både får en hel masse og samtidig også har mulighed for selv at sætte sit præg på netværket.

Hvem kan blive medlem?

Powerjobsøgerne er åbent for alle. Det betyder, at vi ikke stiller krav til din alder, din faglighed eller din baggrund. Du skal blot have tid og lyst til at deltage to dage om ugen.

Hvor har I afdelinger henne?

Vi har flere afdelinger på landsplan. Alle afdelinger er åbent for alle uanset bopælskommune – det betyder, at du ikke behøver at bo i afdelingens kommune for at blive medlem.

Se den fulde oversigt og læs mere om de enkelte afdelinger

Hvad gør jeg, hvis jeg bor langt fra en af jeres afdelinger?

Vi har et online fællesskab kaldet Powerjobsøgerne Live, som du kan blive medlem af, hvis du bor for langt fra en af vores fysiske afdelinger.

Powerjobsøgerne Live er en gruppe på Facebook, hvor man kan få sparring fra andre jobsøgere. Du kan også her se mere end 200 timers foredrag med forskellige professionelle foredragsholdere.

Bliv medlem af Powerjobsøgerne Live