16 Januar 2019

Sælg dig selv!

Oprettet i PowerNews

Powerjobsøgerne og Jobcaféen i Rudersdal inviterer til inspirationsdag den 24. januar fra kl.10.00 til kl.15.00.

Temaet er ”Sælg dig selv” og vil være en blanding af oplæg og workshops faciliteret af Malene Gregaard Wilsly Stifter af Powerjobsøgerne.

”Som jobsøger skal du være sælger, og det er der ikke mange af os, som har prøvet før og hvis vi har, kan det være svært for selv den bedste sælger, at sælge sig selv” siger Malene, derfor har hun lavet denne lidt

anderledes workshop, som bl.a. indeholder:

  • Hvilke og hvor mange ”salgskanaler” skal jeg benytte mig af – f.eks. Jobindex, sociale medier osv.?
  • Skal jeg benytte mig af ”kold kanvas” – dvs. kontakte virksomheder uden aftale?
  • Hvad er produktets brand?
  • Hvem og hvordan kommunikerer jeg med dem jeg skal møde til ”salgsmødet” dvs. jobsamtalen?
  • Hvem kan jeg sparre med?

Arrangørerne lover at du går hjem med inspiration og jobsøgningsglæde😊

Årsagen til dette arrangement er at Netværket jobcaféen i Rudersdal efter 10 år, må lukke deres netværk ned. Det har været et stort arbejde for de frivillige, som har sørget mere end 70 foredrag og temadage siden 2009.

Tilslutningen er ikke mere så stor, og da de har lidt tilbage i foreningskassen, har de valgt at bruge dem til et brag af en afslutning, hvor alle jobsøgere er velkomne.

Kim Hedemand har været Primus motor på netværket i Rudersdal, og det er også ham, som er initiativtager på arrangementet, og ham du skal skrive til, hvis du vil tilmelde dig.

Arrangementet er gratis, der er begrænsede antal pladser, så skynd dig at tilmelde dig, ved at sende en mail til Kim på kim@hedemann.dk eller på mobil 45891075. Husk at oplyse, hvis ikke du kommer, så det frigiver plads til andre.

Der vil være kaffe, te, vand og kage hele dagen – du skal selv medbringe madpakke, som der er mulighed for at få på køl.

Arrangementet foregår:

Kulturcenter Mariehøj

Øverødvej 246 – ”Storm P. – lokale 202” Holte

 

 Powerjobsgerne Jobsgningsglde 1