22 september 2020

Powerweek - Kom til åbent hus i uge 41!

Oprettet i PowerNews

Få power til din jobsøgning med Powerjobsøgerne

Savner du fællesskab, inspiration og sparring i din jobsøgning? Kom til Powerweek! I uge 41 holder Powerjobsøgerne Åbent Hus i alle deres afdelinger – alle er velkomne alle dage.  

90% til jobsamtale inden for 3 måneder, 70% i job inden for 6 måneder. Det er Powerjobsøgernes målsætning. Og selvom Covid19 har besværliggjort tingene en smule, så er det stadig en målsætning, der bliver nået.

”Jobsøgningsglæde er alfa og omega for os,” siger Malene Gregaard Wilsly, Stifter af og Sekretariatsleder i Powerjobsøgerne. ”Vi tror nemlig på, at glade jobsøgere kommer hurtigere og bedre i job.”

Jobsøgning kan være en rigtig svær situation at være i. Det kan være udfordrende, fuldt af nederlag og ensomhed. Men det behøver det ikke at være.

”Som medlem af Powerjobsøgerne får man et fantastiske netværk af andre, der står i samme situation som en selv,” fremhæver Jeanette Strøm, tidligere medlem og nu ansat i Powerjobsøgerne. ”Fællesskab, inspiration, motivation og sparring – det er det, vi giver hinanden i Powerjobsøgerne. Og det er det, der skaber jobsøgningsglæde.”

Til åbent hus kan du høre mere om, hvordan du kan blive en del af dette fællesskab.

Du kan finde programmerne for de enkelte afdelinger her: https://www.powerjobsogerne.dk/kalender

Det er også via dette link, at du skal tilmelde dig de arrangementer, du gerne vil deltage i.
Grundet Covid19 har vi nemling gjort tilmelding til et krav, så vi kan sikre os, at vi ikke bliver for mange forsamlet på et sted.