21 Juni 2016

Powerjobsøgernes resultater på Bornholm

Oprettet i PowerNews

Powerjobsøgernes resultater på Bornholm
Powerjobsøgerne havde et godt Folkemøde på Bornholm. Vi var selv aktive med to happenings:
”Vi er bare jobsøgere” (for at have blikfang, få opmærksomhed og mulighed for at uddele en masse postkort med information om os og vores andre aktiviteter).

Vi stod også for at facilitere noget speed networking, og så havde vi en debat i FTF-A´s telt søndag morgen: ”Virksomhedspraktik – Grov udnyttelse eller vejen til jobbet?”.
Se den spændende debat her: http://folkemoede.ftf-a.dk/c3473/v26962
Udover vores eget program, prøvede vi at sprede os ud til de forskellige debatter (iført vores grønne Poloshirts), som var aktuelle i forhold til beskæftigelsesområdet.

Her er vores resultater:
- Malene Gregaard Wilsly (stifter af Powerjobsøgerne) fik en snak med beskæftigelsesministeren i 10 minutter, og en aftale om et møde med ham, da han viste stor interesse for Powerjobsøgerne ´s netværk og koncept og ville høre mere.
- En helsides artikel i Bornholms Tidende/Folkemødeavisen med overskriften ”Jobsøgere med naturistisk blikfang”.
- Mødeaftaler med tre kommuner.
- Seks kaffemødeaftaler med nogle spændende personer med store netværk bl.a. fra nogle store virksomheder.

Vi er glade for vores resultater – vi var et super modigt team.

Tak til FTF-A og Primetime Kommunikation for lån af deres telte, samt til debat panelet, som stillede op uden betaling: Primetime Kommunikation Moderator: Lars L. Nielsen (Direktør)SF: Karsten Hønge (Beskæftigelsesordfører) C: Mikkel Lundemann (Talentholdet) FOA: Mona Strib (Næstformand) FTF-A: Michael Darmer (Direktør) Jobsøger: Marianne Beck-Nielsen (Formand Powerjobsøgerne Frederiksberg)
Samt til frivillige Powerjobsøgere