23 april 2019

Powerjobsøgerne starter afdeling i Brøndby den 29. april

Oprettet i PowerNews

cover LinkedIn5

Har du brug for sparring, inspiration, kolleger, og at bruge dine kompetencer til noget – så er vi sikre på, at jobsøgningsnetværket Powerjobsøgerne er noget for dig. Er du nysgerrig, så mød op den 29. april og vær med lige fra start – hvis du synes det er noget for dig, ellers bruger du bare dagen til en inspirationsdag.

Adressen er Kirkebjerg Allé 90, 2605 Brøndbyvester – vi har fået sponsoreret vores lokaler af virksomheden DEKRA Vi har fået et godt samarbejde med jobcentret, som vil henvise til os – men det vil til enhver tid være frivilligt om du vil deltage.

Se dagens program: Kl.09.15 Indtjekning, kaffe og brød. Kl.09.45 Velkomst og Præsentation af dagens program v/Stifter af Powerjobsøgerne Malene Gregaard Wilsly Kl.10.00 Velkommen til Brøndby kommune v/Borgmester Kent Max Magelund.

Kl.10.15 Kaffepause Powerjobsøgere fra andre afdelinger er tilstede og der er mulighed for sparring.

Kl.10.30 Foredrag ”Vejen til drømmejobbet ” v/Stifter af Powerjobsøgerne Malene Gregaard Wilsly. I dette oplæg fortæller Malene om dengang hun mistede jobbet, de faser hun gik igennem, og hvordan hun fandt vejen til drømmejobbet. Det er et motiverende oplæg med værktøjer til at finde ud af, hvordan du går målrettet efter det du brænder for og har talent for.

Kl. 11.15 Kaffepause Powerjobsøgere fra andre afdelinger er tilstede og der er mulighed for sparring.

Kl.11.30 Foredrag ”Brug LinkedIn i din jobsøgning” v/Thorleif Trust Gotved. LinkedIn er et vigtigt værktøj i jobsøgningen – Thorleif fortæller på en underholdende måde om brugen af dette medie i jobsøgningen.

Kl.12.30- 13.00 Afslutning med friskbrygget kaffe, sparring og mulighed for tilmelding til netværket.


Husk at tilmelde dig på kontakt@pwjs.dk hvis du vil med den 29. april 😊 Det er ganske gratis😊