03 maj 2016

Powerjobsøgerne kan være stolte

Oprettet i PowerNews

Det er vigtigt at ledighedsperioden er spændende og kompetenceudviklende

Powerjobsøgerne kan være stolte
Fredag den 29/5 mødte 1600 aktive jobsøgere op på Radisson BLU/Falconerscenen, for at lade sig inspirere, networke og få jobsøgningsglæde til Fest For Fyrede.

Powerjobsøgerne kan være stolte af at være arrangører af landets største inspirationsdag for jobsøgerne. Et arrangement fra jobsøgere til jobsøgere – med Jobindex A/S som hovedsponsor. Det skal være spændende og kompetenceudviklende at være jobsøger.

De fleste jobsøgere vil godt have arbejde – ca. 85 % får job igennem netværk, men flere og flere tør ikke at fortælle sit netværk at de er jobsøgere. Hvem vil sammenlignes med det billede politikere og medier giver af en ”typisk jobsøger”? Mange murer sig inde og skriver flere hundrede ansøgninger, som ligner alle andres og drukner i mængden. Ingen inspiration, sparringspartnere, dagene flyder ud i hinanden og mange ender med ledighedsstress/depression.

Powerjobsøgerne gør alt for at få hinanden til at turde stå frem i netværket som jobsøgere, de beviser at en ledighedsperiode godt kan være udviklende og kompetencegivende, de giver hinanden jobsøgningsglæde og går ind for alternativ jobsøgning, for at adskille sig fra mængden. Derfor når de deres mål på landsplan, hvor 70% kommer i arbejde indenfor det første ½ år – i dele af landet ligger de over målet.

Sjovt at ikke en eneste journalist mødte op til det store positive arrangement om fredagen, hvor bl.a. Jesper KASI Nielsen og Pernille Rosenkrantz-Theil bidrog med motiverende oplæg, og at det er så svært for landets største nonprofit jobsøgningsnetværk at komme i medierne.

Er historien for positiv?

Powerjobsøgerne fortsætter med fornyet POWER og mange bolde i luftenJ