15 August 2018

Powerjobsøgerne inviterer til reception i Kolding

Oprettet i PowerNews

Powerjobsøgerne har fået et samarbejde med Kolding kommune, og åbner første officielle afdeling i Jylland den 3.september. Derfor inviteres du og dit netværk til reception, inspiration og networking.

Alle med interesse i vores netværk er velkomne! Dagen kan bruges til inspiration og networking uanset om du er jobsøger, arbejder med jobsøgere, er arbejdsgiver, politiker eller bare nysgerrig. Af hensyn til bestilling af kage og kaffe – bedes du skrive om du kommer på kontakt@pwjs.dk – når du det ikke, møder du bare op😊

Netværket har haft stor succes på Sjælland med at få 90 % til samtale indenfor 3 måneder og 70 % i job indenfor ½ år. Kom og hør hvordan.

Program for dagen, hvor du er velkommen til at deltage i den del af programmet, som har din interesse.

09:00 – 09:10 Velkomst v/Malene Gregaard Wilsly, Stifter af Powerjobsøgerne

09:10 – 09:25 Powerjobsøgerne bliver budt velkommen til Kolding v/Formanden for Arbejdsmarkedsudvalget, Poul Erik Jensen samt formanden for Socialøkonomi-, Handicap- og Hjælpemiddeludvalget Benny Dall

09:25 – 09:35 Velkommen til AMU som lægger lokaler til v/Heino Svenningsen, Direktør AMU

09:35 – 10:00 Kaffepause og networking (vi byder på kaffe, kage, frugt og vand)

10:00 – 10:45 Oplæg ”Vejen til drømmejobbet” v/Malene Gregaard Wilsly, stifter af Powerjobsøgerne. Malene fortæller på en inspirerende måde, sin egen historie som jobsøger, arbejdstager og iværksætter. Hun vil også fortælle om jobsøgnings netværket – hvordan du kan få glæde af det.

10:45 – 11:15 Kaffepause og networking (vi byder på kaffe, kage, frugt og vand)

11:15 – 12:15 Oplæg ”Tak for udfordringen” v/Gert Rune, Ironman på et ben og foredragsholder – og Her får du en motivationsindsprøjtning af et foredrag. Det gælder om at vinde over sig selv. Indimellem kan det være en lang hård proces – både fysisk og psykisk – at komme igennem livets udfordringer, men det gælder om at blive ved, for processen kan føre til store resultater og øget livsglæde.

12:15 – 13:00 Kaffepause og networking

13:00 Tak for i dag - vi håber at mange vil blive en del af netværket. Se programmet for resten af måneden.

Du kan læse mere om os på www.powerjobsøgerne.dkher finder du også programmet for september i Kolding.

Vi glæder os til at hilse på dig mandag den 3. september mellem kl. 09.00 og 13.00 på adressen: AMU C.F. Titgensvej 6, 6000 Kolding.

Mange hilsner fra Powerjobsøgerne