18 januar 2022

Powerjobsøgerne åbner ny afdeling i Aarhus

Oprettet i PowerNews

Jobsøgningsnetværket Powerjobsøgerne kommer endelig til Aarhus. Efter utallige forespørgsler fra byens jobsøgere, er Powerjobsøgerne, Krifa og Jobindex gået sammen om at starte en ny afdeling. Afdelingen åbner med et særligt kick off arrangement 2. februar, hvor alle interesserede er velkomne.

”Jeg kan slet ikke tælle, hvor mange gange, jeg er blevet spurgt om, hvornår vi kommer til Aarhus,” siger Malene Gregaard Wilsly, stifter af Powerjobsøgerne. ”Derfor er det her mildest tal en drøm, der går i opfyldelse. Ikke kun for os, men også for de jobsøgende i Aarhus og omegn, f.eks. medlemmerne af PowerjobMidt, der har gjort et stort stykke arbejde for at bane vejen for os.”

Powerjobsøgerne har eksisteret siden 2010, og selvom netværket har andre afdelinger i Jylland, er det altså først nu lykkedes at komme til Aarhus. Den nye afdeling er resultatet af et spændende samarbejde imellem Jobindex, Krifa og Powerjobsøgerne.

”Jobindex og Krifa kunne, ligesom os, se værdien i et lokalt netværk i Aarhus,” fortæller Malene om samarbejdet. ”Aarhus er Danmarks andenstørste by, det er en universitetsby med mange nyuddannede og dens placering giver et godt opland, således at mange jobsøgere kan få glæde af vores tilbud.”

Det er Krifa og Jobindex, der har sponsoreret den nye afdeling i Aarhus. Jobindex og Powerjobsøgerne har samarbejdet i mange år, da begge parter arbejder for at sikre trivsel og glæde. Samarbejdet med Krifa er derimod nyt, og det glæder både Krifa og Powerjobsøgerne.

”Krifa er en arbejdslivsbevægelse, som har en mission om at fremme god arbejdslyst hver dag igennem hele arbejdslivet,” siger Camilla Overgaard, specialkonsulent i Krifa.  ”Derfor passer samarbejdet med Powerjobsøgerne helt perfekt, fordi de er et netværk, som brænder for at skabe jobsøgningsglæde! Dette vil Krifa gerne støtte op om!”

Lige netop jobsøgningsglæde er Powerjobsøgernes fornemmeste formål. Jobsøgningsglæde handler om at skabe en følelse af empowerment og mestring i sin jobsøgning. Og det er en ting, som Powerjobsøgerne og Krifa har til fælles.

”Det kan være hårdt arbejde at være jobsøgende,” siger Camilla. ”Derfor er det vigtigt at have fokus på trivsel i den periode, så man ikke risikerer at drukne i det. Det kan Krifa og Powerjobsøgerne hjælpe med.”

Vil du høre mere om, hvad Powerjobsøgerne kan gøre for dig i din ledighedsperiode? Så kom med til kick off den 2. februar! Arrangementet foregår i tidsrummet 10.00 – 12.15 og afholdes i CityVest, Gudrunsvej 7, 8220 Brabrand.

10.00:                 Velkomst v/ Powerjobsøgerne og Krifa

10.15:                 Vejen til drømmejobbet v/ Malene Gregaard Wilsly

11.00:                Kaffepause og networking

11.30:                LinkedIn og jobsøgning v/ Tonny Mikkelsen

12.30:                 Tak for i dag

Tilmelding til arrangementet foretages på Powerjobsøgernes hjemmeside: https://www.powerjobsogerne.dk/kalender/offentligt/aarhus/kick-off-i-aarhus