22 December 2016

Nyheds-julebrev

Oprettet i PowerNews

Kære Samarbejdspartnere, jobsøgerne og sponsorer

Du har været en del af vores netværk, og har været med til at sprede Jobsøgningsglæde, på den ene eller anden måde, derfor skal du høre om vores resultater i 2016 og vores fremtidsplaner i 2017, hvor vi bl.a. skal åbne ny afdeling i Køge og får et Advisory Board.

Årets tema bliver Jobsøgningsglæde!
Læs Malenes blog om emnet på Jobfisk.dk https://jobfisk.dk/jobsogning/blogs-om-jobsogning/malene-gregaard-ekspert-i-jobsogningsnetvaerk-og-jobsogningsglaede/1530-jobsogningsglaede

Vi nåede vores mål

Powerjobsøgerne har haft et fantastisk år, hvor vi har haft i alt 1324 Powerjobsøgere med i afdelingerne.
92 % kom til samtale indenfor tre måneder og 72 % kom i job indenfor ½ år. Resten bevarede jobsøgningsglæden, og holdt sig jobparate indtil det også lykkedes for dem.

Ny afdeling

Vi startede et spændende samarbejde med FTF-A på Bryggen, hvor vi har et A-Powerteam en gang om ugen, vi deltager sammen til DHL og til nogle arrangementer til Folkemødet.'

Ballerup og Rødovre

Ballerup afdelingen flyttede ind i World Trade Center – hvor vi har skabt nogle gode kontakter, og samarbejde med virksomhederne.
Rødovre flyttede lidt længere ned af vejen, igen i lokaler sponsoreret af Rødovre Centrum. Vi fik sat lokalerne i stand med hjælp fra jobsøgerne og lokale sponsorater.

Fest For Fyrede

Blev afholdt fire gange på landsplan. Vi takker alle jer, som støtter op om arrangementerne, ikke mindst Jobindex og Radisson BLU, som er vores hovedsponsorer. Naturligvis også alle oplægsholdere, HR-panel deltagere, konsulenter, jobsøgere osv. som arbejder frivilligt på dagen.
Falconer scenen skal renoveres i 2017, derfor bliver det andre lokaler, de store arrangementer skal afholdes i. Hold øje på Facebook, LinkedIn eller hjemmesiden.

Folkemødet 2016

Vi nåede vores mål til Folkemødet, hvor Malene fik en lang snak med daværende beskæftigelsesminister Jørn Neergaard Larsen og lovning på et møde. Det endte med, at han fik sat et møde i stand med STAR/Styrelsen for Arbejdsmarked og Rekruttering. Fire personer roste os til skyerne, og gav os mange gode råd. Vi har taget dem til os, og takker for sparringen og interessen.
Vi mener dog, at vi er uundværlige i samfundet, da vi udover at få folk i arbejde også skaber jobsøgningsglæde, og tager opfordringen om begrebet empowerment alvorligt i forhold til vores jobsøgende medlemmer.
Vores mål er at komme på finansloven, sådan at alle jobsøgere i hele landet kan få glæde af vores Jobsøgningsnetværk!

Frederiksberg

Frederiksberg kommune har indstillet os til Innovationsprisen 2016 – vi venter med spænding på svar.
Som et resultat af vores samskabelsesaftale, har udvidet vores samarbejde med Frederiksberg Jobcenter, sådan at vi udover at have en afdeling i kommunen også laver workshops nogle gange om måneden i minijagtklubberne. Stor succes.

Hvad sker der i 2017

Advisory board

Vi er så heldige, at vi i 2017 får et Advisory Board bestående af:
- Henrik Hahn-Nissen (Lobbyist/Influenter)
- Dorthe La Cour(Journalist/Lokal politiker i Lyngby-Taarbæk kommune)
- Rolf Høgh (Supersælger/oplægsholder/forfatter)
- Musa Kekec (CVP HR Partner Novo Nordisk/Formand for beskæftigelsesrådet Ballerup))
- Belinda Bramsnæs (Headhunter Birn+Partners)
Vi har en del spændende udviklingsprojekter i tankerne, og er dybt taknemlige over, at vi nu kan få glæde af fem top kvalificerede menneskers kompetencer og netværk.

Powerjobseekers

Vi har fået bevilget en pulje penge fra Frederiksberg kommune (§18 midler), som skal bruges til et pilot projekt for Nydanskere. Konceptet er det samme som Powerjobsøgerne, dog med en fast facilitator og flere virksomhedsbesøg. Vi starter op på Frederiksberg 16. januar på Café Cadeau kl. 9.00.
Målgruppen er aktive og målrettede engelsk- og dansktalende nydanskere, som frivilligt ønsker at deltage i et jobsøgningsnetværk. Læs mere inde på vores hjemmeside.
Kender du nogen, der ville have gavn af at deltage kontakt projektleder Marianne Beck-Nielsen marianne@pwjs.dk eller Landssekretariatet på tlf. 30 555 313.

Ny afdeling i Køge

Vi kan med glæde meddele, at vi netop har skrevet kontrakt med Køge jobcenter, og starter en afdeling i starten af år 2017. Datoen kender vi ikke endnu, da vi først skal finde et sponsoreret lokale med plads til min. 30 personer.
Vi kan bruge alt lige fra gamle ruiner (bare der er tag over hovedet) til tomme kontorlokaler. Vi finder selv sponsorerede møbler.
Det er sådan vi gør andre steder, og vi gør det for at holde udgifterne nede, sådan at det bliver muligt for så mange jobsøgere som muligt, at få glæde af Powerjobsøgerne.
Kender du nogen i Køge, som kan have interesse i at støtte Powerjobsøgerne med lokaler – så lad dem kontakte Malene Gregaard Wilsly (Sekretariatschef) på 23408118 og hør om fordelene ved at være ”Lokale sponsor”.

Vi ønsker os anmeldelser

Vi har et stort juleønske, og det er at I anmelder os på vores officielle Facebook side. I kan nøjes med at give os stjerner, men nogle ord om hvad du synes om Powerjobsøgerne – vil vi blive ekstra glade for https://www.facebook.com/powerjobsogerne/?fref=ts

Vi kan ikke takke alle nok for den store opbakning og interesse for Powerjobsøgerne – men vi kan ønske alle en glædelig jul og et godt og lykkebringende nytår.

Vi glæder os til et fortsat godt samarbejde, hvor vi i fællesskab skaber jobsøgningsglæde!