26 marts 2021

Kom til Kick Off for vores nye afdeling i Roskilde

Oprettet i PowerNews

Onsdag den 7. april kl. 10.00 – 12.30 kan du komme til kick off event, når Powerjobsøgerne, Danmarks største jobsøgningsnetværk, åbner en ny afdeling i Roskilde. Eventet foregår online via Teams, men netværket og afdelingen vil hurtigst muligt herefter blive med fysisk fremmøde.

 

Savner du inspiration, sparring og fællesskab i din jobsøgning? Så skal du kigge med, når Powerjobsøgerne holder kick off event for deres nye afdeling i Roskilde den 7. april 2021.

”Vi har virkelig glædet os til at komme til Roskilde,” siger Malene Gregaard Wilsly, stifter af Powerjobsøgerne. ”Nu sker det endelig, og jeg ser meget frem til at sprede masser af jobsøgningsglæde til de jobsøgende i Roskilde og omegn.”

Lige netop jobsøgningsglæde er kernen i Powerjobsøgerne arbejde. Her er der fokus på at gøre medlemmerne til glade, kompetente jobsøgere.

”For glade jobsøgere kommer hurtigere i job,” siger Anja Kofoed, facilitator i Powerjobsøgerne Roskilde, med et stort smil. ”Vi har eksisteret i 10 år nu, så vi ved at jobsøgningsglæde gør en kæmpe forskel.”

Til kick off event den 7. april kan du få en smagsprøve på Powerjobsøgernes arbejde.

”Der vil være både inspiration til jobsøgningen samt information om, hvordan man kan blive medlem af netværket,” fortæller Malene.

Program for kick off

Kl. 10.00 – 11.00: Foredrag v/ Malene Gregaard Wilsly, ”Vejen til drømmejobbet”

Kl. 11.00 – 11.10: Pause

Kl. 11.10 – 12.00: Informationsmøde omkring netværket Powerjobsøgerne v/ Anja Kofoed

Kl. 12.00 – 12.30: Spørgsmål og mulighed for at netværke

Alle interesserede jobsøgere er velkomne til at deltage til dette event.

Klik dig ind her og tilmeld dig. Du vil derefter få tilsendt link til eventet.