01 November 2019

Mere end 600 deltog til Fest For Fyrede i Brøndby

Oprettet i PowerNews

Bordene var dækket, stolene var sat, virksomhederne var parate og oplægsholderne var på plads. Rundt i lokalet stod ivrige og glade Powerjobsøgere i deres grønne poloer, klar til at sprede jobsøgningsglæde til de mere end 600 tilmeldte til Fest For Fyrede i Michael Laudrup Loungen på Brøndby Stadion den 29. oktober.

10 dage. Så lidt tid gik der, før alle 600 billetter til Fest For Fyrede i Brøndby var væk. Det var derfor nødvendigt at oprette en venteliste til yderligere til 100 personer, som også hurtigt blev fyldt op. At Fest For Fyrede var en eftertragtet begivenhed kan man vist godt konkludere herud fra.

Dagen bød på flere forskellige inspirationsoplæg, som alle talte ind i dagens emne, nemlig ’Scor jobbet’. Bl.a. talte Malene Gregaard Wilsly om, hvordan hun selv scorede drømmejobbet og dagens særlige gæst, bogaktuelle Steen Kræmer Rasmussen, gav gode tips til, hvordan man scorer jobbet til samtalen.

HR-panelet, bestående af HR-repræsentanter fra 5 forskellige virksomheder, sad klar i 1,5 time til at besvare spørgsmål fra salen omkring jobsøgning og rekruttering. Det gav anledning til flere debatter bl.a. omkring huller i CV’et, jobsøgning efter de 50 og jobsøgning som nyuddannet.

Herudover var der selvfølgelig også lagt op til networking og sparring, samtidig med at man kunne møde forskellige virksomheder, som havde hver deres at byde ind med i forhold til jobsøgning og inspiration.

60 Powerjobsøgere var mødt frivilligt op på dagen for at hjælpe med alt fra klargøring og oprydning til kaffebrygning og fotografering. Deres uvurderlige hjælp gjorde dagen mulig og blev rost af både Brøndby Stadion og Jobindex.dk, som var hovedsponsor på dagen.

Powerjobsøgerne siger en stor tak til alle involverede – og vi glæder os til næste gang, hvor Fest For Fyrede holder 10-års jubilæum!