• Hjem
  • PowerNews
  • Powerjobsøgernes første Sommer Street Dating i 2018

04 Juli 2018

Powerjobsøgernes første Sommer Street Dating i 2018

Oprettet i PowerNews

går havde Powerjobsøgerne deres første Sommer Street Dating i 2018.

Det er et koncept vi fandt på i 2014 – hvor vi bruge juli måned på at besøge virksomheder, fordi det giver os:

-          En masse gode virksomhedskontakter

-          Viden om virksomheder

-          Nye kompetencer

-          Ledige stillinger

-          Succesoplevelser

-          #jobsøgningsglæde og #fællesskab

Imens solen skinner og mange af os er glade, og synes det er en skøn tid, så er der mange jobsøgere som går lidt ned med flaget i sommerperioden – årsagen er bl.a. at mange mister modet, og tror at alle går på ferie, og at der kommer til at gå minimum en måned eller to før virksomhederne ansætter nogen. Udover det er det svært at slappe af med familien og nyde ferien, når fremtiden er uvis.

Når vi laver Street Dating så mødes alle medlemmer på kryds og tværs af afdelingerne – på skift i hinandens lokalområder. Dagen starter altid med et oplæg i en lokal virksomhed, hvor de fortæller om deres virksomhed og rekrutteringsprocedure.

Derefter deles der op i nogle grupper, som hver får et kort over et bestemt område, og så går vi ellers bare på besøg – alle de steder vi kan komme ind. Målet er at tale med en fra virksomheden, som er med til ansættelser, få lidt at vide om dem. Vi fortæller om vores aktive jobsøgningsnetværk, og at de kan benytte os omkostningsfrit, når de har ledige stillinger. I år deler vi også en invitation ud til vores store medarbejderudviklingsdag i cirkusrevyen på BAKKEN i august
www.powerspace.nu

I går var en oplæringsdag og der blev kun brugt 1 ½ time på besøg, men vi nåede da 38 virksomheder, lovning om stillingsopslag på 14 ledige stillinger og flere som vil benytte os i fremtiden.

Der var god stemning, alle var glade og vi synes vi fik en masse ud af dagen.

Stor tak og ros til ejendomsservice firmaet Racoom, hvor direktør Thomas Rodenberg og Kvalitetschef Charlie Carlsen stod for en inspirerende og motiverende præsentation af deres firma og rekrutteringsprocedure. Jeg (Malene) havde mine fordomme, men selv jeg fik lyst til at vaske trapper, bare for at blive en del af deres medarbejderstab.

De formår virkelig at gøre det til en spændende virksomhed, hvor de også forstår at bruge medarbejdernes kompetencer til andre opgaver i firmaet.

God sommer til alle og tag godt imod Powerjobsøgerne, hvis du pludselig får uventet besøg af nogle Powerfulde jobsøgere😊