30 november 2021

Følg med i Powerjobsøgernes adventskalender

Oprettet i PowerNews

#Frajobsøgertiljobsøger – en adventskalender med power

Julen kan være en udfordring for mange jobsøgere. Derfor gør vi altid lidt ekstra ud af den søde juletid. I år kan du glæde dig til en powerful adventskalender fyldt med inspiration og motivation – fra jobsøgere til jobsøgere!

 

Julefrokost, traditioner, sammenhold og fællesskab. Det er realiteten for mange af os op til jul. Men for en jobsøger mangler mange af de ting.

”Mange får ledighedsstress i julen,” siger Malene Gregaard Wilsly, stifter af Powerjobsøgerne, ”og det er der mange årsager til. Der er ikke mange ledige stillinger. Tidligere kolleger poster billeder fra årets julefrokost. Man føler at man skal holde fri med børnene, men får dårlig samvittighed over, at der ikke bliver søgt job. Motivationen er nede, økonomien er nede osv.”

Derfor er #jobsøgningsglæde ekstra vigtigt i december måned. Hos Powerjobsøgerne gør vi flere forskellige ting for at højne jobsøgningsglæden – og julestemningen – blandt vores medlemmer.

”Vi holder julefrokost i alle afdelinger hvert år,” fortæller Maja Budahl, marketingassistent. ”Og når vi kan holder vi gerne også en stor, fælles julefrokost for alle. Det var desværre ikke muligt sidste år, derfor lavede vi et online banko-spil med mere end 40 gaver sponsoreret af vores samarbejdspartnere og foredragsholdere.”

Formålet med de forskellige juleaktiviteter er at fremme fællesskabet og give de jobsøgende en fornemmelse af, at de ikke er alene. Det har også været den førende tanke med årets adventskalender.

”Vi har givet vores medlemmer en udfordring i år,” griner Gofran, facilitator i Køge og Brøndby. ”Hver afdeling skal lave en video med jobsøgningstips. Resultatet vil blive otte videoer – én fra hver afdeling – som indgår i en konkurrence om at finde den bedste video. Det har givet medlemmerne et fælles mål og noget at arbejde sammen om og imod. Det har været rigtig sjovt.”

Adventskalenderen vil blive lagt op på Powerjobsøgernes sociale medier – LinkedIn og Facebook – men de vil også løbende være til at se herunder i denne artikel.

Du kan være med til at finde vinderen. Det foregår nemlig ved afstemning på vores sociale medier tirsdag den 21. december. Så følg med og find din favorit! Afdelingen med flest stemmer vinder en fælles oplevelse.