Bryggen: De 5 arbejdssprog

Du inviteres til: POWERINSPIRATION: 

Emne: "De 5 arbejdssprog" oplægv/ Ingrid Ann Watson.

Ingrid vil  introducere dig til de 5 arbejdssprog, som vil lette din hverdag og give dig en måde, at hurtigt bruge og kunne se forskellen i din hverdag. Kurset har teknikker og redskaber som du nemt kan lære og som du kan bruge med det samme. Du bliver meget bedre til at samarbejde, sige hvad du mener og blive forstået samt udnytte og få styrket dine egne stærke sider. Samarbejde begynder med god kommunikation -og giver høj arbejdsglæde. 
Den letteste måde at skabe god kommunikation på, er at blive bevidst om de 5 arbejdssprog, som handler om at lære og siden være opmærksom på, hvilket specifik anerkende sprog, der gør det lettest for dig at kommunikerer med dine kolleger og/eller dine medarbejdere. 
Når du behersker disse arbejdssprog får du her et uvurderligt redskab til at give ros, som høres og går ind. Megen arbejdsros høres i øjeblikket, men glemmes hurtigt igen. Bruger man de 5 arbejdssprog, bliver rosen siddende og giver kollegaen/medarbejderen følelsen af at være en mere kompetent medarbejder, hvilket giver større arbejdslyst og arbejdsglæde.

 
Powerjobsøgerne A-Powerteam

c/o FTFa
Snorregade 15
Islands Brygge
2300  København S.

Event Detaljer

Tidspunkt 08-08-2017 11:00
Slut tidspunkt 08-08-2017 13:00
Max antal tilmeldte Ubegrænset