Hvem er Powerjobsøgerne

Hvem er vi

 

Mangfoldighed og nytænkning
Powerjobsøgerne er et af landets største jobsøgningsnetværk. Det eneste netværk, der er åbent for alle jobsøgende - uanset baggrund, erhverv og alder. Det giver os en mangfoldighed, der er helt unik, og et perspektiv på jobsøgningen, der er alsidigt og nytænkende.

Visionen er klar: Powerjobsøgerne vil være et landsdækkende og mangfoldigt jobsøgningsnetværk, hvor jobsøgere får jobsøgningsglæde, fællesskab og kommer hurtigere tilbage på arbejdsmarkedet.

Netværket er en nonprofit-organisation, der drives frivilligt af aktive og målrettede jobsøgende. De lokale afdelinger fungerer som filialer i en virksomhed. Igennem arbejdet i lokale afdelinger, deler og udvikler vi vores kompetencer. Vi arbejder hele tiden for at udvide vores professionelle netværk.

Netværket er vigtigt
Vi afholder netværksmøder i afdelingerne to dage om ugen. Med varierende temaer og opgaver, er formål at udvikle den enkelte jobsøgers færdigheder inden for præsentation og networking – det skaber #jobsøgningsglæde.


Vores mission
Vi vil bevise at jobsøgere hurtigere får job ved at deltage frivilligt i et arbejdslignende miljø med kolleger, konkrete opgaver, sparring og inspiration. Mennesker trives bedst ved at bruge deres kompetencer, og være i fællesskaber. Ensomhed og sanktioner får os til at mistrives. Vi vil være jobsøgernes stemme og kæmpe for lignende miljøer i hele landet. Både for jobsøgernes trivsel, men også for at ændre på befolkningens holdning til jobsøgere.


Det brede samarbejde skaber resultater
Powerjobsøgerne samarbejder med en række Jobcentre og a-kasser om at motivere og styrke medlemmerne i jobsøgningen. Desuden samarbejder vi også med en lang række virksomheder om at finde ansøgere til deres ledige stillinger.

 

Vores mål: Vi vil have 90% til samtale indenfor 3 måneder og 70% i job indenfor ½ år.