Jobsøger

Jobsøgende

Jobsøgningsglæde

Vores fornemmeste opgave hos Powerjobsøgerne er at skabe jobsøgningsglæde. Derfor handler Powerjobsøgerne om inspiration, motivation og fællesskab.

 

Plads til alle

Powerjobsøgerne er for alle jobsøgende uanset faglig baggrund. Her bliver der hverken stillet krav til uddannelse, erfaring eller alder. Det eneste vi forventer er, at vores medlemmer har tid og lyst til at invistere lidt tid og flid i fællesskab med andre i samme situation som dem selv.

 

Sådan arbejder vi

Powerjobsøgerne er et giv-og-tag koncept, hvor du både har mulighed for at få en helt masse til din jobsøgning og samtidig bidrage med dine egne kompetencer.

Vores medlemmer mødes to gange om ugen i deres respektive afdelinger. Den ene dag er vores Inspirationsdag, hvor vi oftest får besøg af en ekstern oplægsholder, som holder foredrag om lige netop netop, de jobsøgende selv finder relevant. Her sætter vi særligt fokus på kompetenceudvikling, inspiration og motivation af vores medlemmer. Du kan se alle afdelingernes aktuelle Inspirationsdage i vores Kalender

Anden dag er en Powerworkdag. Her deler medlemmerne sig op i fire arbejdsgrupper (HR og Event, Networking og Marketing, Administration eller Drift) og arbejder for at holde netværket kørende. Man vælger selv den arbejdsgruppe, man vil være en del af baseret på interesse og/eller kompetencer. 

 

Få mere information

Hver afdeling afholder et informationsmøde hver anden uge, hvor du er velkommen til at deltage for at få mere information om Powerjobsøgerne. Her kan du også møde nuværende medlemmer, som fortæller om, hvad de får ud af at være en del af Powerjobsøgerne.

Du kan se, hvornår de forskellige afdelinger afholder informationsmøder under fanen Bliv medlem