Heldagspakken

A kasse andenakt.1

Som et tilbud til a-kasser og anden-aktører kan Powerjobsøgernes stifter og motivator, Malene Gregaard Wilsly, bestilles til at komme ud og holde et oplæg for ledige. Ønsker arrangøren at gå i dybden med undervisning i konstruktiv jobsøgning, er der mulighed for at booke et endagskursus, der arbejder grundigt og metodisk med emnets mange aspekter og er delt op i tre moduler, som hver indeholder en workshop.

Modul I – Sæt turbo på din jobsøgning

Det første modul handler om at blive ledig og nå til en realisering af, hvad man som person har af behov og ønsker. Her understreges et universelt behov for fortsat at være en del af et fællesskab og have et værdifuldt indhold i hverdagen. Når man har fundet frem til, hvad der holder en i gang, kan man begynde at sætte turbo på sin jobsøgning.

Modul II – Netværk og networking

Det andet modul drejer sig om netværk. Om at få øje på, hvor langt ens eget netværk i virkeligheden rækker, hvem der er nære og fjerne relationer, samt hvordan man når et led længere ud til dem, der kender nogen, som kender nogen…

Modulet arbejder også med, hvordan man bruger og udvider sit netværk – og alt det, der kan bremse en i at gøre det. Endeligt er der fokus på networking og personlig branding på sociale medier.

Modul III – alternativ jobsøgning

Modul tre belyser en lang række alternative veje til jobbet. Hvad stiller man op, når det ikke er nok bare at sende en ansøgning? Skal man lave en præsentation på video, tage et stykke frivilligt arbejde, trykke en stak flyers, eller invitere sig selv på kaffemøde? Eller måske noget helt andet….

Der er et væld af muligheder. Muligheder, som vi ikke ser, fordi de ikke er bekvemme, eller fordi vi ikke har tænkt vores person og færdigheder ind i andre sammenhænge end dem, der ligger lige for. Kan man få øje på sig selv i andre brancher og typer af job, end man netop er uddannet til, eller hidtil har varetaget? Det handler om at bringe sine personlige egenskaber og professionelle kompetencer ind i helt nye sammenhænge.

Kontakt os hvis du vil vide mere om Powerjobsøgerne

Fill out my online form.