Den fleksible pakke

A kasse andenaktorer2

Som et tilbud til a-kasser og anden-aktører kan Powerjobsøgernes stifter og motivator, Malene Gregaard Wilsly, bestilles til at komme ud og holde et oplæg for ledige. Der er tale om et meget fleksibelt tilbud, som kan skaleres op og ned, alt efter hvor meget tid den enkelte arrangør ønsker at sætte af til formålet.

Der er mulighed for en kort præsentation på en halv eller hel time, som overordnet inspirerer til hvilke midler, man kan tage i brug i jobsøgningen ud over den skriftlige ansøgning.

Men det er også muligt at bestille et oplæg på et par timer eller en formiddag, der går lidt mere i dybden og begynder med at præsentere de mentale faser og udfordringer, den ledige skal igennem. Herefter giver oplægget forskellige bud på muligheder og veje til det nye job.

For eksempel illustreres hvordan man kan netværke sig i job, eller benytte en lang række alternative greb for at blive synlig og skille sig positivt ud i mængden af ansøgere. Med til dette oplæg hører også nogle mindre øvelser, der aktiverer tilhørerne og anskueliggør oplæggets vigtigste pointer.

Kontakt os hvis du vil vide mere om Powerjobsøgerne

Fill out my online form.